Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-indutry-laboratory

Onze totaaloplossing voor cleanrooms

Gerflor weet welke eisen worden gesteld in de lifescience-industrie / cleanrooms en heeft daarom een totaaloplossing ontwikkeld waarmee we kunnen voldoen aan alle vereisten voor contaminatiecontrole. 

Onze gecertificeerde vloeren voor cleanrooms

Het assortiment Mipolam Biocontrol biedt jou controle over de productie-omgeving (fijnstofreinheid, moleculaire en elektrostatische contaminatie) en is goed bestand tegen chemicaliën en de ontwikkeling van micro-organismen. Het assortiment voldoet aan de eisen voor cleanrooms conform ISO-3 en BPF/GMP klasse A. 

Meer weten over Mipolam
gerflor-header-sub-segment-life-sciences

Onze vloeren voor vochtige ruimten of ruimten waar met poeder wordt gewerkt

Om het valrisico in vochtige ruimten (zoals wasserijen en douches) of ruimten waar met poeder wordt gewerkt (voorbereiding) te beperken heeft Gerflor een assortiment veilige antislipvloeren ontwikkeld. 

Tarasafe garandeert jou een R10-antislipwaarde, een sterke schokbestendigheid en onderhoudsgemak. 

Meer weten over Tarasafe
gerflor-image-article-industry-cleanroom-2

Heeft u renovatieplannen?

Het GTI Cleantech-assortiment, bestaande uit de producten GTI Max Cleantech en GTI EL5 Cleantech, wordt zonder lijm gelegd, zodat een cleanroom in een recordtijd kan worden gerenoveerd. 

GTI Cleantech-vloeren zijn uitstekend bestand tegen chemicaliën en zwaar gebruik. De oplossing is 100% waterdicht en voldoet aan de BPF Klasse A-normen voor uw cleanroom. 

Meer weten over GTI Cleantech
gerflor-image-article-industry-security-3

Een innovatieve oplossing voor hoeken

Gerflor heeft, ook weer met het oog op de controle over een omgeving, een speciaal systeem voor hoeken ontwikkeld: het Clean Corner System. Deze oplossing maakt het gemakkelijk om cleanrooms schoon te maken en zo de risico's van contaminatie te beperken. 

Het Clean Corner System is waterdicht, bestendig en duurzaam. 

Meer weten over Clean Corner Systems
gerflor-article-industry-cleanroom-3

Muurbescherming

Met ons SPM Decoclean-assortiment muurpanelen worden uw muren beschermd tegen stoten. Tegelijk zorgen deze ervoor dat ze uitstekend kunnen worden gereinigd. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor zones met een gecontroleerde atmosfeer. 

Meer weten over Decoclean
gerflor-image-article-industry-cleanroom-4

Ontdek meer over onze expertise binnen de industriële sector

Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.