Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-life-sciences

Vloeroplossingen voor laboratoriums

Farmacie, biotechnologie, cosmetica, laboratoriums: Gerflor ontwikkelt technische oplossingen om te voldoen aan de behoeften van fabrikanten in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen. Wij ontwerpen vloer- en wandoplossingen die voldoen aan de meest veeleisende internationale normen binnen de sector. 
 

Vloeren die geschikt zijn voor gecontroleerde omgevingen

Voor de inrichting van cleanrooms in farmaceutische en high-tech industrieën, onderzoeks- en microbiologische veiligheidslaboratoria, met strenge eisen op het gebied van contaminatie beheersing, heeft Gerflor vloer- en wandbekleding ontworpen speciaal voor bedrijven binnen de biowetenschappelijke sector die meerdere garanties bieden: 

  • Producten die voldoen aan de internationale normen en aan de eisen van de farmaceutische en high-tech sectoren.
  • Waterdichte producten voor gecontroleerde omgevingen die de controle van deeltjes, chemische en microbiologische besmetting garanderen.
  • Producten die bestand zijn tegen chemische aanvallen, vlekken, ontsmettingsprocedures en slijtage.
  • Gepatenteerde technologieën die de productiviteit verbeteren bij nieuwbouwprojecten, renovaties of wijzigingen van gecontroleerde omgevingen.
  • ESD-vloerbedekkingen voor high-tech industrieën.
  • Als partner van geavanceerde technologische fabrikanten biedt Gerflor het meest uitgebreide assortiment vloer- en wandbekleding op de markt om te voldoen aan de eisen van fabrikanten in de luchtvaart, auto-industrie, halfgeleiders, elektronica, optica, fijnmechanica, enz.: onze ESD-reeksen garanderen de bescherming van producten en mensen in EPA-ruimtes en voldoen aan de meest veeleisende internationale normen van de sector. 
gerflor-sub-segment-life-sciences-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise binnen de industriële sector

Gerflor s'engage pour l'environnement
we care / we act

Depuis toujours, les équipes Gerflor ont placé les clients et l’environnement au centre de leurs préoccupations.
Nos revêtements de sol, nos solutions murales et nos éléments de finition sont conçus pour durer le plus longtemps possible, pour faciliter la vie des utilisateurs, et pour préserver leur santé. Ils sont également respectueux de la planète, par la façon dont ils ont été imaginés et par les options proposées en fin de vie.

Découvrez nos engagements
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.