Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-mix-and-match-linoleum-01.jpg

Contact

Hebt u een vraag of informatie nodig voor een project? Laat het ons weten! Onze klantenservice staat klaar om te helpen.

Veelgestelde vragen

Neem contact op met een van onze experts zodat zij u kunnen ondersteunen bij uw project. Dit kan door te bellen naar onze klantenservice: + 32 376 642 82  of een e-mail te sturen naar: gerflorbelgium@gerflor.com.

Hebt u een vloer gevonden? Wilt u graag weten waar u deze vloer kunt kopen of kunt bewonderen in een showroom? Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en voordelen van onze vloeren. Neem contact op met een van onze experts. Dit kan door te bellen naar: + 32 376 642 82 of een e-mail te sturen naar: gerflorbelgium@gerflor.com.

 

Maandag t/m vrijdag:
08.30u tot 12:45u
13:15u tot 17.00u

Gerflor Benelux B.V.
Doctor Holtroplaan 30
5652 XR Eindhoven
Nederland

Neem contact op met ons

U hebt een vraag over...

Selecteer het onderwerp van uw vraag zodat wij u beter kunnen begeleiden en zo snel mogelijk een antwoord kunnen geven.

Bedankt voor uw bericht.

Uw aanvraag is succesvol verzonden, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Terug

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen zoals PVC- en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren voor poses met de afwerking voor de professionals en de particulieren.

Gerflor heeft een breed productaanbod dat aansluit op de specifieke markteisen: onderwijs, gezondheidszorg, kantoren, sport (gymzalen en buitenspeelplaatsen) of residentieel. Voor inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.