Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-segment-industry

Industrie: vloeren voor industriële toepassingen

Als experts in PVC-vloeroplossingen voor industriële toepassingen met 70 jaar ervaring, ontwikkelt Gerflor producten die voldoen aan extreme eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en weerstand. Wat maakt ons zo bijzonder? Dankzij onze R&D-afdeling bieden wij onze klanten innovatieve oplossingen voor hun industriële problemen, met inachtneming van de internationale regelgeving.

Garanderen van veiligheid en kwaliteit voor fabrikanten

Bestand tegen extreme verkeersintensiteit in fabrieken, beheersing van vervuiling in de farmaceutische industrie of vergemakkelijking van onderhoud in hightech industrieën: onze Gerflor producten zijn geschikt voor diverse industriële vraagstukken. Dankzij onze vloer- en wandbekleding garanderen wij: 

  • De betrouwbaarheid van vloerbedekkingen die geschikt zijn voor extreem verkeer, vochtigheid of chemische stoffen.
  • De kwaliteit van producten die geluidsoverlast verminderen en de ergonomie en het comfort tijdens het werk verbeteren.
  • De veiligheid van producten met elektrostatische bescherming (ESD), hoge prestaties op het gebied van antislip, onderhoud of ontsmetting.
  • Technische vloeroplossingen voor fabrikanten van biowetenschappen.
  • Farmaceutische sectoren, biotechnologie, cosmetica, onderzoekslaboratoria: Gerflor ontwikkelt technische producten om te voldoen aan de industriële behoeften in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen. Wij ontwerpen vloer- en wandproducten die voldoen aan de meest veeleisende internationale normen binnen de sector. 
technical tiles industry

Wij bieden vakkundige technische ondersteuning

Met een team van 160 ingenieurs doen wij onderzoek naar nieuwe vloerproducten die aan de eisen en wensen voldoen vanuit de industriële markt. 

  • Inspelen op technische problemen met 150 actieve patenten om u de meest geschikte oplossingen te bieden.
  • Voldoen aan de internationale regelgeving.
gerflor-segment-industry-bloc-2
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.