Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-high-tech

ESD-vloeren voor de hightech industrie

Als partner binnen de hightech industrie biedt Gerflor het meest complete assortiment vloer- en wandbekleding op de markt om te voldoen aan de eisen van fabrikanten in de luchtvaart-, automobiel-, halfgeleider-, elektronica-, optiek- en precisiemachinebouwsector. Onze ESD-vloeroplossingen garanderen de bescherming van producten en mensen in EPA-zones en voldoen aan de meest veeleisende internationale normen binnen de sector.
 

Een volledig assortiment voor EPA-gebieden

  • Vloeren ontwikkeld voor ESD (electrostatic discharge control) omgevingen, voor installatie op verhoogde toegangsvloeren, voor CAZs (controlled atmosphere zones) en voor gebieden met zwaar voetgangers- en mechanisch verkeer. 
  • De reeksen voldoen aan de internationale ESD-normen.
  • PVC-vloeren bieden meer comfort voor werknemers door minder geluidsoverlast en een betere ergonomie op de werkplek.
  • De gepatenteerde GTI-productlijn is gemakkelijk te installeren en te onderhouden dankzij lijmvrije vloerbedekkingstechnologieën, die de productiestilstand tijdens installatie en onderhoud beperken.
gerflor-sub-segment-high-tech-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise binnen de industriële sector

Gerflor s'engage pour l'environnement
we care / we act

Depuis toujours, les équipes Gerflor ont placé les clients et l’environnement au centre de leurs préoccupations.
Nos revêtements de sol, nos solutions murales et nos éléments de finition sont conçus pour durer le plus longtemps possible, pour faciliter la vie des utilisateurs, et pour préserver leur santé. Ils sont également respectueux de la planète, par la façon dont ils ont été imaginés et par les options proposées en fin de vie.

Découvrez nos engagements
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.