Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-high-tech

ESD-vloeren voor de hightech industrie

Als partner binnen de hightech industrie biedt Gerflor het meest complete assortiment vloer- en wandbekleding op de markt om te voldoen aan de eisen van fabrikanten in de luchtvaart-, automobiel-, halfgeleider-, elektronica-, optiek- en precisiemachinebouwsector. Onze ESD-vloeroplossingen garanderen de bescherming van producten en mensen in EPA-zones en voldoen aan de meest veeleisende internationale normen binnen de sector.
 

Een volledig assortiment voor EPA-gebieden

  • Vloeren ontwikkeld voor ESD (electrostatic discharge control) omgevingen, voor installatie op verhoogde toegangsvloeren, voor CAZs (controlled atmosphere zones) en voor gebieden met zwaar voetgangers- en mechanisch verkeer. 
  • De reeksen voldoen aan de internationale ESD-normen.
  • PVC-vloeren bieden meer comfort voor werknemers door minder geluidsoverlast en een betere ergonomie op de werkplek.
  • De gepatenteerde GTI-productlijn is gemakkelijk te installeren en te onderhouden dankzij lijmvrije vloerbedekkingstechnologieën, die de productiestilstand tijdens installatie en onderhoud beperken.
gerflor-sub-segment-high-tech-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise binnen de industriële sector

Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.