Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
51743702113_49dbc2e0d1_k_1.jpg

Over ons

"Move on Gerflor": marktleider in vloeroplossingen

Gerflor is een erkend specialist en marktleider in veerkrachtige vloeroplossingen. The Gerflor group creëert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, ontwerp geleide en milieu verantwoordelijke oplossingen voor vloeren en bijbehorende interieurafwerkingen. Als leidend vinyl vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen en blijft Gerflor zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten.

Corporate

Milieuverantwoorde oplossingen

Gerflor is er trots op een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Alle productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. Zo stellen de hoogste normen op het gebied van het kwaliteit van het milieu en het welzijn van ons personeel. 

Gerflor maakt niet alleen het gebruik van gerecyclede materialen in al haar productlijnen, maar heeft ook een nieuw assortiment looselay vloeren, waarbij het gebruik van lijm wordt geminimaliseerd. Omdat onze producten gemakkelijk te onderhouden en te recyclen zijn, dragen ze bij tot de milieucertificering van de projecten van onze klanten.

gerflor-chutes-recyclage.jpg

Onze kernwaarden: T.R.A.C.E.

EEN STANDVASTIGE TOEWIJDING

In deze snel veranderende wereld streven wij ernaar het leven van mensen te verbeteren door veilige en creatieve vloeroplossingen te bieden die hun behoeften overtreffen en bijdragen aan een betere wereld. Anticiperen en de weg wijzen door: Teamwork, Respect & integrity, Accountability & commitment, Customer succes en Entrepreneurship & agility. 

Lees meer
kernwaarden

Een deskundig en toegewijd team

Onze werknemers zijn het meest waardevolle voor ons. Hun toewijding en enthousiasme voor het succes van onze klanten is voor ons het belangrijkst. De werknemers van Gerflor zijn een essentieel onderdeel van de merk ervaring van Gerflor. Onze werknemers worden gekenmerkt door waarden als ondernemend, respect, vriendelijkheid en zin voor partnerschap. Ze zijn gedreven door kernwaarden zoals ondernemerschap, klantgerichtheid, vriendelijk en respectvol.

rs35990_reunion-2.jpg

Een passie voor klantsucces

Ons merkt is onze belofte en die groeit door de positieve ervaringen die door klanten en werknemers over de hele wereld aan belanghebbende worden geleverd. We bekrachtigen deze belofte op dagelijkse basis door te anticiperen op en het voorzien in specifieke behoeften van gebruikers, bestekschrijvers, installateurs en distributeurs, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Het dwingt ons ook om totale kwaliteit en concurrerend vermogen te leveren om onze klanten in al hun projecten te verzekeren van succes. 

rs74294_white_lead_shadow_grey.jpg
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.