Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
rs61942_cublize-03_1.jpg

My Taraflex: ontketen uw creativiteit

Maak kennis met My Taraflex, de recentste innovatie van Gerflor. Dankzij het digitale printproces kunt u nu onze wereldklasse sportvloeren aanpassen met uw eigen ontwerp.

Design

My Taraflex is de eerste geïntegreerde aanpassingsservice voor sportvloerprojecten, waarbij de nieuwste digitale printtechnologie wordt gecombineerd met het uitzonderlijke comfort, de veiligheid en de bestendigheid van Taraflex. 

My Taraflex wordt ondersteund door een eigen Gerflor Design-team en biedt professionals een nieuwe kans om ruim baan aan hun creativiteit te geven, om unieke projecten voor te stellen en hun klanten meerwaarde te bieden, en daarbij ook nog eens rekening te houden met alle technische vereisten van sportvloeren. 

My Taraflex is beschikbaar voor het hele Taraflex-assortiment, van hoog presterende sportvloeren tot sportoppervlakten voor allerlei verschillende activiteiten. 

Hoe werkt het?

Heeft u een sportvloer en zoekt u iets unieks? 

  1. Zet uw ideeën op een rijtje.
  2. Neem contact op met uw lokale Gerflor-vertegenwoordiger.
  3. Na een eerste technische beoordeling begeleidt ons speciale Gerflor Design-team u bij de verschillende stappen van designaanpassing. 
Laten we beginnen!
couverture-my-sport-ok-carre.jpg

Wilt u wel een ander ontwerp, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen?  
We hebben vast 23 originele ontwerpen gecreëerd om u snel op weg te helpen  
(verkrijgbaar met alle Taraflex-vloeren: Taraflex Surface, Taraflex Evolution, Taraflex Performance, Taraflex Comfort en Taraflex Multi-Use). 

gerflor-coloris-my-taraflex_0.jpg

Digitaal geprint Taraflex: project in Cublize (Frankrijk)

De in 2001 gelegde sportvloer in de sporthal van Cublize (departement Rhône in Frankrijk) was aan een opknapbeurt toe. De gemeenteraad van Cublize wilde van de gelegenheid gebruikmaken om de vloerbedekking ook meteen geschikt te maken voor het veranderde gebruik van de gymzaal. De zaal wordt gebruikt door sportclubs, maar ook steeds meer voor dansavonden, bingo-avonden en andere sociale gebeurtenissen. Daarom wilde de raad een veelzijdigere vloerbedekking kiezen. Natuurlijk besloten ze voor het Gerflor-assortiment te gaan, waarvan de Taraflex Multi-Use-vloer uitstekend voldeed aan de wensen voor de Cublize-hal. 

Bekijk onze referenties

Ontdek meer over gepersonaliseerde vloeren

Selecteer onze Court Designer-tool voor een 3D-beeld van uw project. 

Ervaar onze tool
gerflor-sport-court_1.jpg

Voor een realistisch beeld van uw omgeving

Upload uw foto, selecteer een vloer en verander de kleuren van de vloeren in de geselecteerde foto's. 

Ervaar onze tool
gerflor-interior-designer-taraflex_1.jpg

Ontdek meer over onze andere producten voor sportvloeren

Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.