Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-healthcare

Gezondheidszorg: Gerflor-vloerbekleding voor zorginstellingen

Al meer dan 70 jaar levert Gerflor vloeren, wandbescherming, leuningen, hoekbeugels, deurbeschermers etc. aan zorginstellingen.   

Wat maakt ons productassortiment zo bijzonder? Productlijnen die perfect geschikt zijn voor de vereisten van het zorgteam om activiteiten en onderhoud te vergemakkelijken, maar die tegelijkertijd het welzijn en de veiligheid van patiënten verbeteren. 

Het werk in de gezondheidszorg vergemakkelijken

We zijn ons bewust van de vereisten en strenge beperkingen waar professionals in de gezondheidszorg mee te maken hebben. Wij kunnen producten leveren die toegesneden zijn op hun uitdagingen:  

  • Bewegingsgemak: rollators, trolleys en bedden kunnen eenvoudig worden rondgereden.
  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk: vlekbestendige vloeren en eenvoudig te onderhouden wandbescherming, perfecte waterdichtheid tussen oppervlakken en uitstekende antibacteriële en antivirale eigenschappen.
  • Onderhoud van gebouwen: renovatieprojecten zijn eenvoudig uit te voeren doordat de vloerbekleding aangebracht kan worden zonder ingrijpende verstoring van de dagelijkse activiteiten. 
  • Bestand tegen langdurig gebruik: duurzame vloeren die opgewassen zijn tegen loopverkeer en zware belastingen. 
gerflor-segment-healthcare-bloc-1.jpg

Combining safety and well-being

Door onze expertise in de gezondheidszorg kunnen we producten maken die de veiligheid en het comfort van alle patiënten verbeteren:  

  • Akoestisch comfort: vloeren die het luchtgeluid in een ruimte verminderen en die het contactgeluid op de verdieping erboven vloer en in naastgelegen ruimtes beperken.

  • De juiste stijl voor de locatie: er is een breed scala aan dessins en kleuren voor wand- en vloerbekledingen, met collecties die afgestemd zijn op mensen met ziekten of dementie en de optie om uw eigen vloer te creëren of aan te passen dankzij een ontwerpservice op maat.  

  • Veiligheid: slimme vloeren die anticiperen op risico's, antislipvloeren, leuningen die geschikt zijn voor elke configuratie, gidslijnen, haptische strips. 

gerflor-segment-healthcare-bloc-2

Meer weten over onze gezondheidsproducten?

Download onze brochure!

Download
gerflor-guide-healthcare-solutions-vignette.jpg
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.