Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-cares-home

Vloeren voor begeleide woonvoorzieningen van senioren

Om ouderen en verzorgers veilige en aangename leefomstandigheden te bieden, heeft Gerflor efficiënte en onderhoudsvriendelijke vloeroplossingen ontworpen.

Bovendien zijn onze vloeren eenvoudig en snel te installeren, zonder dat deze overlast veroorzaken, zelfs in een drukke omgeving, zodat het dagelijks leven van de bewoners niet wordt verstoord.

Het comfort en de veiligheid van de bewoners optimaliseren

Als specialisten in medisch-maatschappelijke producten bieden wij een breed assortiment vloeren, wandbekleding en accessoires voor begeleide woonvoorzieningen voor senioren om het leven in deze instellingen te vergemakkelijken.

Ons assortiment wordt gekenmerkt door:

  • Een groot aanbod aan ontwerpmogelijk dankzij vele design- en kleuropties. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw vloerbedekking aan te passen dankzij een ontwerpservice op maat.
gerflor-sub-segment-cares-home-bloc-1
Gerflor s'engage pour l'environnement
we care / we act

Depuis toujours, les équipes Gerflor ont placé les clients et l’environnement au centre de leurs préoccupations.
Nos revêtements de sol, nos solutions murales et nos éléments de finition sont conçus pour durer le plus longtemps possible, pour faciliter la vie des utilisateurs, et pour préserver leur santé. Ils sont également respectueux de la planète, par la façon dont ils ont été imaginés et par les options proposées en fin de vie.

Découvrez nos engagements
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.