Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-cares-home

Vloeren voor begeleide woonvoorzieningen van senioren

Om ouderen en verzorgers veilige en aangename leefomstandigheden te bieden, heeft Gerflor efficiënte en onderhoudsvriendelijke vloeroplossingen ontworpen.

Bovendien zijn onze vloeren eenvoudig en snel te installeren, zonder dat deze overlast veroorzaken, zelfs in een drukke omgeving, zodat het dagelijks leven van de bewoners niet wordt verstoord.

Het comfort en de veiligheid van de bewoners optimaliseren

Als specialisten in medisch-maatschappelijke producten bieden wij een breed assortiment vloeren, wandbekleding en accessoires voor begeleide woonvoorzieningen voor senioren om het leven in deze instellingen te vergemakkelijken.

Ons assortiment wordt gekenmerkt door:

  • Een groot aanbod aan ontwerpmogelijk dankzij vele design- en kleuropties. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw vloerbedekking aan te passen dankzij een ontwerpservice op maat.
gerflor-sub-segment-cares-home-bloc-1
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.