Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
mipolam_symbioz_nova_blue_sky_hall

Mipolam: de uitvinder van de vinylvloer en het referentiemerk voor homogene vinylvloeren

Onder de naam Mipolam ontwerpt en produceert Gerflor al 80 jaar homogene vinylvloeren. Wat bedoelen we met ´homogeen´? Bij homogene vinylvloeren wordt het motief geperst in het vinylmateriaal. We hebben het dan over een motief in reliëf, dat bijzonder goed bestand is tegen intensief verkeer. 

Mipolam staat ook voor innovatie, met de ´Evercare´-oppervlaktebehandeling die we al sinds 2011 op onze Mipolam-vloeren gebruiken, en die zorgt voor een ongeëvenaard onderhoudsgemak en een unieke bestendigheid tegen vlekken en inwerking van chemicaliën. 

Door de uitzonderlijke eigenschappen wat betreft duurzaamheid en hygiëne worden Mipolam-bekledingen gebruikt door onze klanten in de meest veeleisende sectoren: gezondheidszorg, onderwijs en industrie. 

Marques

Bekledingen die overal tegen kunnen

Mipolam-bekleding voor muren en vloeren is ontwikkeld met minerale vulstof, vinylhars, weekmaker en is bestand tegen onder meer: 

  • Chemicaliën: alcohol, zuren, minerale en plantaardige oliën en dergelijke 
  • Intensief gebruik 
  • Zware lasten 
  • Slijtage 

Ontwikkeld voor gezondheidszorg, onderwijs en industrie

gerflor-indutry-laboratory

Het referentiepunt voor hygiëne

  • Onderhoudsgemak 
  • Vlekbestendig 
  • Antivirale en antibacteriële werking 
  • Geen VOS-uitstoot voor een gezond binnenklimaat
gerflor-hopital-mipolam-planet

Homogene vloeren in cijfers: 

  • 18 assortimenten 
  • 500 kleuren 

Mipolam-vloeren zijn verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en dessins ontworpen door onze artistieke leiding en bieden daarmee een decoratieve oplossing voor al uw projecten. Bovendien blijven de motieven in reliëf ook na verloop van tijd behouden. 

Discover part of our homogeneous Mipolam rangea Ontdek een deel van ons Mipolam-assortiment

Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.