Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-supermarket

Vloeren voor supermarkten en andere winkels met levensmiddelen

Supermarkten of andere winkels in levensmiddelen hebben vloerbedekkingen nodig die zorgt voor een goed evenwicht tussen comfort, veiligheid en weerstand. Als specialist op het gebied van vloeroplossingen voor supermarkten heeft Gerflor collecties ontworpen die aan alle benodigde eisen voldoen en die bijzonder snel te installeren zijn, zonder dat ze bedrijfsvoering te onderbreken.

Het leven vereenvoudigen voor zowel klanten als personeel

Met technische en innovatieve assortimenten biedt Gerflor supermarkten en levensmiddelenwinkels vloerbedekking die voldoet aan de eisen van hun klanten, personeel en managers:

  • Snelle en eenvoudige installatie om winkelsluitingen en het daarmee gepaard gaande omzetverlies te voorkomen.
  • Het comfort van vloerbedekkingen die ontworpen zijn om voetstappen en rolgeluiden te verminderen voor personeel, klanten en de omgeving.
  • De veiligheid van vloeren die het risico van uitglijden en het breken van glas verminderen.
  • Vloerbedekkingen die bestand zijn tegen intensief verkeer, zware belastingen en een lange levensduur. 
gerflor-sub-segment-supermarket-bloc-1
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.