Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-department-store

Akoestische vloeren voor detailwinkels

Voor non-food winkels, zoals detailwinkels, heeft Gerflor eenvoudig te installeren vloeroplossingen ontworpen om winkelsluitingen en samenhangende omzetverlies te voorkomen. Onze retail collecties combineert comfort met design en zorgt voor een aantrekkingskracht.

Vernieuw een winkelvloer voor een verbeterde dienstverlening aan klanten

Want een klant die zich goed voelt, blijft langer in de winkel. Onze speciaal voor de detailhandel ontworpen vloerseries zijn ontworpen om de aantrekkelijkheid van winkels te verbeteren en tegelijkertijd het leven van de werknemers te vergemakkelijken:

  • Eenvoudige installatie, in een drukke omgeving en op de oude vloer, zonder de winkel te hoeven sluiten .
  • Comfort gekoppeld aan contactgeluidreductie voor een stillere sfeer.
  • Weerstand tegen voetgangersverkeer en zware lasten voor een duurzame vloerbedekking.
  • Stijlvol design van de LVT-series in een zeer realistisch houtdesign op bedrukte rollen, met de mogelijkheid om het design aan te passen. 
gerflor-sub-segment-department-store-bloc-1
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.