Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-retail

Moderne en comfortabele vloeren voor winkelketens, warenhuizen en banken

Om winkelketens, warenhuizen en banken een moderne en innovatieve uitstraling te geven, heeft Gerflor comfortabele, modulaire en aanpasbare vloeroplossingen ontworpen. Onze speciale assortimenten, met name de LVT's (Luxury Vinyl Tiles), helpen om van winkels een comfortabele plek te maken.

Creëer een verwelkomende omgeving

Onder onze retailproducten hebben wij een LVT (Luxury Vinyl Tiles) vloerencollectie voor een bijzonder strakke uitstraling. Onze vloeren zijn gemakkelijk te installeren en passen zich aan uw omgeving aan:

  • Innovatieve vloerbedekkingen: realistische hout of keramische lijkende tegels en een grote verscheidenheid aan patronen en kleuren voor een unieke vloer.
  • Modulaire vloeren: los te leggen tegels en planken met standaard afmetingen waarmee op de werkvloer verschillende zones gecreëerd kunnen worden. 
  • Comfortabele producten: akoestische vloerbedekkingen voor een rustige en gastvrije omgeving 
gerflor-sub-segment-retail-bloc1

Zone - Onze aanbevelingen

Gerflor s'engage pour l'environnement
we care / we act

Depuis toujours, les équipes Gerflor ont placé les clients et l’environnement au centre de leurs préoccupations.
Nos revêtements de sol, nos solutions murales et nos éléments de finition sont conçus pour durer le plus longtemps possible, pour faciliter la vie des utilisateurs, et pour préserver leur santé. Ils sont également respectueux de la planète, par la façon dont ils ont été imaginés et par les options proposées en fin de vie.

Découvrez nos engagements
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.