Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-retail

Moderne en comfortabele vloeren voor winkelketens, warenhuizen en banken

Om winkelketens, warenhuizen en banken een moderne en innovatieve uitstraling te geven, heeft Gerflor comfortabele, modulaire en aanpasbare vloeroplossingen ontworpen. Onze speciale assortimenten, met name de LVT's (Luxury Vinyl Tiles), helpen om van winkels een comfortabele plek te maken.

Creëer een verwelkomende omgeving

Onder onze retailproducten hebben wij een LVT (Luxury Vinyl Tiles) vloerencollectie voor een bijzonder strakke uitstraling. Onze vloeren zijn gemakkelijk te installeren en passen zich aan uw omgeving aan:

  • Innovatieve vloerbedekkingen: realistische hout of keramische lijkende tegels en een grote verscheidenheid aan patronen en kleuren voor een unieke vloer.
  • Modulaire vloeren: los te leggen tegels en planken met standaard afmetingen waarmee op de werkvloer verschillende zones gecreëerd kunnen worden. 
  • Comfortabele producten: akoestische vloerbedekkingen voor een rustige en gastvrije omgeving 
gerflor-sub-segment-retail-bloc1

Zone - Onze aanbevelingen

Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.