Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-fitness

Vloeren voor fitness

Voor de inrichting van fitnesscentra's heeft Gerflor een uitgebreid assortiment wand- en vloerbedekkingen ontworpen voor de verschillende ruimtes. Wat maken onze sportproducten zo bijzonder? Ze zijn bestand tegen een hoge verkeersintensiteit, trillingen van loopbanden, zware sportmaterialen en zorgen tegelijkertijd voor een mooie omgeving voor de leden van een sportschool.

Zorgen voor een veilige en aangename omgeving voor sporters

Diverse activiteiten zoals trillingen op de loopband, zware gewichten, druk verkeer: sportclubs zijn onderhevig aan de meest uiteenlopende belastingen. Onze Gerflor vloerbedekkingen zijn geschikt voor al deze uitdagingen:

  • Uitgebreide opties voor alle ruimtes: fitnessruimtes, groepslessen, kleedkamers, enz.
  • Vloeren die een goed veiligheidsniveau bieden voor sporters: de schokabsorberende en grip eigenschappen die nodig zijn in de fitnessruimte.
  • Duurzame vloerbedekkingen: bestand tegen intensief verkeer, zware gewichten en trillingen van de loopband.
  • Stijlvolle producten: een breed scala aan kleuren, designs en de mogelijkheid om designs aan te passen om een uitnodigende omgeving te creëren. 
gerflor-sub-segment-fitness-bloc-1
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.