Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sport-events

Gerflor, partner van de grootste sportevenementen

Als jarenlange federatiepartner ontwerpt Gerflor vloeren die voldoen aan de specifieke eisen van verschillende sportevenementen en -activiteiten, om de prestaties van spelers te verbeteren en tegelijkertijd een hoog veiligheidsniveau te garanderen. Of het nu gaat om de Olympische Spelen of internationale sportwedstrijden, de grootste namen in de sportwereld spelen op onze vloeren!

Aanpassen aan de uitdagingen van de atleten

Dankzij het werk van onze R&D-afdeling slagen wij erin vloeren te ontwerpen die beantwoorden aan de uitdagingen van verschillende sporten. Onze gespecialiseerde vloerbedekkingen bieden een uitstekend prestatieniveau:

  • Verbeterde speelbaarheid dankzij een op maat gemaakt ontwerp en oppervlaktebehandeling.
  • Een hoog niveau van veiligheid en bescherming voor iedereen die erop speelt met vloeren die ontworpen zijn om het risico van trauma's en verwondingen te voorkomen. 
  • Onze vloeren hebben een verbeterde duurzaamheid en blijven na jaren van gebruik even efficiënt.
  • Onze vloeren zijn samengesteld uit gezonde stoffen die luchtvervuiling en de verspreiding van ziektekiemen of virussen beperken. 
gerflor-sport-events-bloc1
Gerflor s'engage pour l'environnement
we care / we act

Depuis toujours, les équipes Gerflor ont placé les clients et l’environnement au centre de leurs préoccupations.
Nos revêtements de sol, nos solutions murales et nos éléments de finition sont conçus pour durer le plus longtemps possible, pour faciliter la vie des utilisateurs, et pour préserver leur santé. Ils sont également respectueux de la planète, par la façon dont ils ont été imaginés et par les options proposées en fin de vie.

Découvrez nos engagements
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.