Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-segment-primary-school

Vloerbedekkingsproducten geschikt voor basisscholen

Als jarenlange partner in het onderwijs heeft Gerflor vloerbedekkingsproducten ontworpen die perfect geschikt zijn voor basisscholen. Wat maakt onze vloerbedekkingen zo bijzonder? Ons brede assortiment stelt ons in staat om aan alle eisen voor schoolruimtes te voldoen.

Praktische en comfortabele vloeren

Met ons assortiment vloer- en wandbekleding (PVC en Linoleum), dat speciaal is ontworpen voor basisscholen, kunnen wij voldoen aan de eisen van leerlingen, leraren en overig personeel:

  • Onderhoudsvriendelijke vloerbedekkingen met hoogwaardige oppervlaktebehandelingen, waardoor de onderhoudskosten laag blijven.
  • Goede binnenluchtkwaliteit wordt gegarandeerd doordat de vloerbedekkingen een A+ classificatie hebben en een lage VOC-uitstoot.
  • Goed akoestisch comfort dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van de vloerbedekking.
  • Bestand tegen zwaar verkeer dankzij robuuste vloereigenschappen.
gerflor-sub-segment-primary-school-bloc-1
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.