Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-high-school

Praktische en stijlvolle vloerbedekking voor middelbare scholen en vervolgopleidingen

Gerflor biedt praktische en stijlvolle vloerbedekking voor middelbare scholen en vervolgopleidingen. Van klaslokalen tot de eetzaal en gangen, wij hebben een breed productassortiment (PVC en linoleum) ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende ruimtes in instellingen.

Vloerbedekkingen die het leven vereenvoudigen

Zeer drukke gangen, scheikundelokalen die worden blootgesteld aan bijtende producten en eetruimtes: om bestand te zijn tegen deze extreme omstandigheden, moeten onze speciaal voor middelbare scholen en vervolgopleidingen ontworpen vloeren uiterst efficiënt zijn:

  • Bestand tegen hoge verkeersintensiteit.
  • Eenvoudig onderhoud dankzij Protecsol en Evercare oppervlaktebehandeling.
  • Geluidscomfort dankzij een goede geluidsisolatie (tot 19 dB).
  • Een stijlvol design met een breed scala aan kleuren en patronen en de mogelijkheid tot maatwerk dankzij digitale bedrukking. 
gerflor-sub-segment-high-schools-bloc-1
Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.