Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-administration

Comfortabele vloerbedekkingen voor de entree van een kantoor

Gerflor heeft een uitgebreide geschiedenis in het ontwerpen van een reeks vloerbedekkingen die zowel verwelkomend als comfortabel zijn voor een entreeruimte. Het ontwerp en de ergonomie van een entree is essentieel: want het is de eerste kennismaking van een klant of medewerken met een bedrijf. Geef ze dus een welkom gevoel!

Gegarandeerd goede comfort en lange levensduur

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een comfortabele entreeruimte om de motivatie en werkefficiëntie van uw team te maximaliseren: 

  • Stijlvolle vloeren die een warme werksfeer creëren.
  • Een breed scala van patronen en ontwerpen. 
  • Onze vloeren zorgen voor een rustige akoestische omgeving dankzij de uitstekende geluidsisolatie die contactgeluid en voetstappen vermindert.
  • Een goede luchtkwaliteit binnenshuis dankzij vloerbedekkingen met een lage VOC-uitstoot.
  • Een duurzame vloerkwaliteit dankzij een goede weerstand tegen verkeer, krassen, enz.
  • Lage koolstofimpact met vloeren die gedeeltelijk zijn ontworpen met gerecycleerde materialen, 100% recycleerbaar en in overeenstemming met REACH.  
gerflor-sub-segment-administration-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise op het gebied van kantoren

Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.