Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-offices

Hoogwaardige vloeren voor kantoorruimtes

Gerflor ontwerpt hoogwaardige vloeren die geschikt zijn voor kantoorruimtes, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Gerflor biedt specifieke oplossingen voor kantoorruimtes, die zorgen voor comfortabele en motiverende werkomgeving. De ruime keuze in ons assortiment zorgt voor de juiste sfeer in elke ruimte!

Zorg voor een comfortabele omgeving voor werknemers

Om het welzijn van werknemers te optimaliseren, bieden wij een reeks innovatieve vloerbedekkingen die zorgen voor een hardwerkende en vriendelijke werksfeer:

  • Innovatieve vloeren met een ruime keuze aan patronen en dessins om kantoorruimtes karakter te geven.
  • Producten met uitstekende akoestische prestaties, die contactgeluiden en voetstappen verminderen voor een geluidloze werksfeer.
  • Gezonde vloerbedekkingen met VOC-emissies die 10 keer lager zijn dan de standaardvereisten, voor een goede luchtkwaliteit binnenshuis.
  • Vloeren die bestand zijn tegen zowel verkeer als krassen dankzij een slijtlaag van uitstekende kwaliteit.
gerflor-sub-segment-offices-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise op het gebied van kantoren

Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.