Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-sub-segment-hotels

Vloeren voor hotels

Onze vloeren zijn ontworpen voor hotelmanagers, werknemers, gasten en zijn ervoor gemaakt om alle hotels uitstekende prestaties te bieden op het gebied van onderhoudsgemak, comfort en design.

Een combinatie van gebruiksgemak en stijlvol design

Voor de inrichting van gangen met een hoge verkeersintensiteit, ruimtes die frequent worden schoongemaakt, restaurants met strenge hygiëne-eisen, hebben wij ultra-efficiënte vloeren ontworpen die:

  • Eenvoudige installatie die een snelle renovatie mogelijk maakt, zodat de gerenoveerde ruimten zo snel mogelijk weer in gebruik kunnen worden genomen. 
  • Ultra hygiënisch dankzij antibacteriële en antivirale eigenschappen en oppervlaktebehandelingen die het onderhoud vergemakkelijken.
  • Een strak design met een breed scala aan ontwerpen en kleuren die het mogelijk maken om deze aan te passen aan ieder merkimago.
  • Akoestisch comfort met impactgeluidreductie, ideaal voor uw modulaire ruimtes en vergaderzalen.
  • Welzijn en veiligheid gekoppeld aan de kwaliteit van de binnenlucht dankzij zeer beperkte VOC-uitstoot. 
  • Een productassortiment dat is ontworpen om de toegang voor alle gasten in de verschillende zones van het hotel te vergemakkelijken (leuningen, bewegwijzering, tactiele rails, enz.) 
gerflor-sub-segment-hotels-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise binnen de hospitality

Onze verplichtingen voor een duurzame toekomst
we care / we act

Bij Gerflor staan de klant en het milieu centraal. Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingscomponenten zijn gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Alle producten zijn ontworpen met respect voor onze planeet om zo lang mogelijk mee te gaan op basis van de voorgestelde end-of-life-opties.

Ontdek onze verplichtingen
gerflor-picture-environment
Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.