Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
michem-uit-dendermonde-renoveerde-de-vloer-en-wanden-van-het-sanitair-aan-het-onthaal-van-uz-gasthuis

Gezondheidscentrum Gasthuisberg

Type
Gezondheidscentrum
Plaats
Leuven, België
Producten
GTI-Cleantech en Decochoc

Renovatie Gezondheidscentrum Gasthuisberg

UZ Leuven en de KU Leuven bundelen hun krachten bij de renovatie en nieuwbouw van de Health Sciences campus Gasthuisberg. In deze zwaar belopen omgeving is een sterke vloer een vereiste. De GTI-cleantech maakte dit de geschikte vloer  voor dit project. Michem uit Dendermonde renoveerde de vloer en wanden van het sanitair bij het onthaal. De Decochoc-pictogrammen werden door een waterjet uitgesneden en verlijmd op de deuren. De transportgangen waarin de GTI Cleantech-tegels in Yellow en Ora liggen zijn bekleed door Egalo. 

Meer weten over de producten die we hebben gebruikt

Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.