Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
KTA Braschaat

KTA Braschaat

Type
Sporthal
Plaats
Braschaat, België
Project grote
820 m²
Producten
Taraflex® Evolution, Taraflex® Bateco, Taraflex® Surface Conseal

KTA Braschaat

Er werd gekozen voor een zeer kwalitatieve puntelastische en multifunctionele sportvloer in hoogwaardig vinyl, nl. de Gerflor Taraflex Evolution 7.5 (EN Klasse P1), slechts 7,5mm dik, maar goed voor 33% schokabsorptie. Een zeer duurzame, esthetische en comfortabele sportvloer met een geslaagde kleurencombinatie; ‘Wood Maple Design’ (parketstructuur) op het sportoppervlak en ‘Taupe’ aan 2 randstroken in de lengte + berging. Uiteraard werd alle sportbelijning deskundig aangebracht.

In de berging werd een ander type vinylvloer geplaatst, de Gerflor Taraflex Surface 2.1, met zijn geringe opbouwhoogte (2,1mm) is deze sportvloer goed opgewassen tegen het stockeren van zware sporttoestellen.

Gezien er in de sporthal tevens niet-sportieve activiteiten plaatsvinden, nam de bouwheer geen enkel risico en opteerde voor sportvloerbescherming: Taraflex Bateco rollen (beschermmatten) van 1,5m breed en 1,5mm dik, op- en af te rollen dankzij de op-en afrolwagen (‘Deroller’).

KTA Braschaat
KTA Braschaat

KTA Braschaat

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.