Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Brugge

Sint-Andreas Instituut

Type
School
Plaats
Brugge/Bruges, België
Project type
Rénovation
Project grote
2600 m²
Producten
DLW linoleum colorette 2.5mm col Vivid Reen, DLW linoleum colorette 2.5mm Colour: Oxis Grey

Het historische Sint-Andreas Instituut

gelegen in het betoverende Brugge, heeft onlangs een opmerkelijke renovatie ondergaan. Met het oog op het verbeteren van de leeromgeving en het behoud van de rijke geschiedenis van de school, werd de vloer vernieuwd in gangen, lokalen en sanitaire ruimtes.

Architectenbureau Salenarchitecten werd ingeschakeld om deze renovatie vorm te geven. Met hun oog voor detail en gevoel voor esthetiek hebben ze ervoor gezorgd dat de vernieuwde vloeren perfect passen bij de sfeer van de school. De keuze viel op DLW linoleum colorette, een duurzaam en hoogwaardig materiaal dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

De aannemer die verantwoordelijk was voor de uitvoering van dit project was Alheembouw. Met hun expertise en vakmanschap hebben ze ervoor gezorgd dat de vloer op een professionele en efficiënte manier werd gelegd. Hun toewijding aan kwaliteit en nauwkeurigheid heeft geleid tot een prachtig resultaat dat de school en haar leerlingen jarenlang ten goede zal komen.

De stoffeerder die de vloer heeft geïnstalleerd, is Oxfloor - Multistep project. Dankzij hun vakkundigheid en ervaring is de vloer perfect gelegd en zijn alle details zorgvuldig afgewerkt. Hun bijdrage aan dit renovatieproject heeft bijgedragen aan het creëren van een uitnodigende en inspirerende leeromgeving voor zowel leerlingen als docenten.

Met trots presenteert het Sint-Andreas Instituut zijn vernieuwde vloeren, die niet alleen een esthetische upgrade bieden, maar ook een praktische en duurzame oplossing zijn. De renovatie getuigt van de toewijding van de school om te investeren in de leerervaring en het welzijn van de leerlingen.

bruggge
brugge
brugge

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.