Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-protectshield-drupal.jpg

Nieuwe oppervlaktebehandeling

De ultieme vlek- en microkrasbestendigheid!
Bij Gerflor gaan we opnieuw vooruit met een nieuwe oppervlaktebehandeling: ProtecShield™.

  • Ultra Mat: ultra realisme is altijd een prioriteit!
  • Microkrasbestendigheid: Deze geavanceerde technologie neemt uw duurzaamheidszorgen weg!
  • Vlekbestendigheid: Gemakkelijk te onderhouden, u bespaart tijd en water bij het schoonmaken!
Produit

Ultra matte afwerking

Gerflor investeert al vele jaren fors in het onderzoek naar een optimale LVT ultra matte afwerking en dit zonder afbreuk te doen aan de ultra realistische uitstraling van het design. Om een glanzend effect op het vloeroppervlak te voorkomen, is het ook essentieel om de juiste oppervlaktebehandeling te hebben in termen van kwaliteit en dikte. Onze technische specialisten hebben de juiste behandeling ontwikkeld om een hoog niveau van technische prestaties te combineren met het vereiste matte effect.

gerflor-bloc-double-matt-finish.jpg

Microkrasbestendigheid

Ongeëvenaarde weerstand tegen vlekken en krassen! ProtecShield™ is het resultaat van jaren van toegewijd onderzoek uitgevoerd door onze in-house R&D experts, om de beste oppervlaktebehandeling in zijn klasse te leveren.

Het biedt uitstekende prestaties tegen microkrassen en zorgt voor eenvoudig onderhoud van de vloer.

gerflor-bloc-double-micro-scratch_0.jpg

Eenvoudig onderhoud

Verminder tijd en kosten in uw reinigings- en onderhoudsregime, met de nieuwe generatie oppervlaktebehandelingen. Welkom in de toekomst waar onze Protecshield oppervlaktebehandeling u echt zal verbazen!

Onze nieuwe generatie LVT vereisen geen specifieke of zware onderhoudsregimes, dankzij hun verbeterde prestaties zullen ze u toelaten om uw onderhoudswerkzaamheden te spreiden. Zo bespaart u geld, tijd, reinigingsmiddel en waterverbruik. Goed voor het milieu, de planeet en de mensen.

gerflor-bloc-doubleeasy-maintenance.jpg

Meer info over de nieuwe Creation LVT

Gerflor staat voor u klaar!
Service

Heeft u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.