Geselecteerde documenten

Ontvang direct per e-mail alle documenten die u hebt geselecteerd.

0
Uw selectie van documenten
PROJECTEN DienstenNewsMedewerker Customer Service (m/v) fulltime
22.09.2021

Medewerker Customer Service (m/v) fulltime

Vacature

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Gerflor Benelux B.V., gevestigd in Eindhoven en een 100% dochteronderneming van het Franse Gerflor S.A.S., één van de grootste producenten van vloer- en wandbedekkingen voor de particuliere, project-, sport- en transportmarkt. Gerflor produceert haar producten in een zevental eigen fabrieken verdeeld over diverse landen in Europa en Azië. Gerflor Benelux is een belangrijke speler in de projecten- en sportmarkt in Nederland, België en Luxemburg. Onze doelstelling is om deze groei verder uit te bouwen, waarbij we ook nieuwe markten en segmenten in diverse disciplines verder willen professionaliseren en ontwikkelen.

Iets voor jou?

Wil jij met ons meegroeien en onze klanten helpen hun projecten te verwezenlijken?
Ben jij die enthousiaste, klantgerichte en accurate collega die niet voor één gat te vangen is en het leuk vindt om met 5 collega’s het gehele traject van het boeken van de orders, regelen van het transport, oplossen van klachten en alle administratie daaromtrent te beheersen? Die het leuk vindt om in het Nederlands, Frans en Engels te communiceren met collega’s, klanten, transporteurs, etc.?
Lees dan snel verder!

Wat houdt de functie in?

De kernactiviteit van deze functie is het accuraat boeken van orders (controleren van de prijzen, de beschikbaarheid, levertijden, etc.), het sturen van orderbevestigingen en het opvolgen, met uiteraard als doel te zorgen voor tijdige en correcte levering bij de klant.
Daarbij komt nogal wat kijken:

  • het aanmaken van klantenaccounts
  • het checken van rapporten (geblokkeerde order, gereserveerde voorraad, etc.)
  • veelvuldig contact met klanten (in het Nederlands en Frans) over productbeschikbaarheid, levertijden, etc.
  • regelmatig communiceren met transportbedrijven om ervoor te zorgen dat leveringen correct en tijdig gebeuren, maar ook het boeken van spoedzendingen, retourzendingen, etc.

Wat zoeken wij?

We zoeken een collega met minimaal 2 jaar ervaring op een commerciële en klantgerichte Customer Service (bij voorkeur in de bouwsector) en een uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid Nederlands, Frans en Engels, woonachtig binnen een cirkel van ± 40 km van Eindhoven.
Een goede kennis van Outlook, Word en Excel en affiniteit met andere systemen is natuurlijk onontbeerlijk. Daarnaast ben je nauwkeurig in het invoeren van gegevens en gedreven om elke order en elk klantencontact tot een succes te maken.
Je vindt het leuk om met allerlei partijen te communiceren (telefonisch, via Teams en e-mail), snel te schakelen, te organiseren en op te lossen, waarbij je altijd vriendelijk en integer blijft.

Reageren? Meer weten?

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Hanneke van den Wijngaard:
Telefoon: 040 – 266 17 09 (of 0031 40 266 17 09 vanuit België)
Maar je kunt natuurlijk ook meteen jouw CV mailen:
E-mail: hanneke.vandenwijngaard@gerflor.com