Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
51743702113_49dbc2e0d1_k_1.jpg

Over ons

"Move on Gerflor": marktleider in vloeroplossingen

Gerflor is een erkend specialist en marktleider in veerkrachtige vloeroplossingen. The Gerflor group creëert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, ontwerp geleide en milieu verantwoordelijke oplossingen voor vloeren en bijbehorende interieurafwerkingen. Als leidend vinyl vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen en blijft Gerflor zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten.

Corporate

Milieuverantwoorde oplossingen

Gerflor is er trots op een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Alle productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. Zo stellen de hoogste normen op het gebied van het kwaliteit van het milieu en het welzijn van ons personeel. 

Gerflor maakt niet alleen het gebruik van gerecyclede materialen in al haar productlijnen, maar heeft ook een nieuw assortiment looselay vloeren, waarbij het gebruik van lijm wordt geminimaliseerd. Omdat onze producten gemakkelijk te onderhouden en te recyclen zijn, dragen ze bij tot de milieucertificering van de projecten van onze klanten.

gerflor-chutes-recyclage.jpg

Onze kernwaarden: T.R.A.C.E.

EEN STANDVASTIGE TOEWIJDING

In deze snel veranderende wereld streven wij ernaar het leven van mensen te verbeteren door veilige en creatieve vloeroplossingen te bieden die hun behoeften overtreffen en bijdragen aan een betere wereld. Anticiperen en de weg wijzen door: Teamwork, Respect & integrity, Accountability & commitment, Customer succes en Entrepreneurship & agility. 

Lees meer
kernwaarden

Een deskundig en toegewijd team

Onze werknemers zijn het meest waardevolle voor ons. Hun toewijding en enthousiasme voor het succes van onze klanten is voor ons het belangrijkst. De werknemers van Gerflor zijn een essentieel onderdeel van de merk ervaring van Gerflor. Onze werknemers worden gekenmerkt door waarden als ondernemend, respect, vriendelijkheid en zin voor partnerschap. Ze zijn gedreven door kernwaarden zoals ondernemerschap, klantgerichtheid, vriendelijk en respectvol.

rs35990_reunion-2.jpg

Een passie voor klantsucces

Ons merkt is onze belofte en die groeit door de positieve ervaringen die door klanten en werknemers over de hele wereld aan belanghebbende worden geleverd. We bekrachtigen deze belofte op dagelijkse basis door te anticiperen op en het voorzien in specifieke behoeften van gebruikers, bestekschrijvers, installateurs en distributeurs, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Het dwingt ons ook om totale kwaliteit en concurrerend vermogen te leveren om onze klanten in al hun projecten te verzekeren van succes. 

rs74294_white_lead_shadow_grey.jpg
Gerflor s'engage pour l'environnement
we care / we act

Depuis toujours, les équipes Gerflor ont placé les clients et l’environnement au centre de leurs préoccupations.
Nos revêtements de sol, nos solutions murales et nos éléments de finition sont conçus pour durer le plus longtemps possible, pour faciliter la vie des utilisateurs, et pour préserver leur santé. Ils sont également respectueux de la planète, par la façon dont ils ont été imaginés et par les options proposées en fin de vie.

Découvrez nos engagements
gerflor-picture-environment
Gerflor à vos côtés
Service

Vous avez une question ? Besoin d'un conseil sur un de vos projets ? Contactez les équipes Gerflor pour un support au plus près de votre métier.

Contactez-nous
service

En savoir plus sur Gerflor

Depuis plus de 80 ans, le Groupe GERFLOR conçoit, fabrique et commercialise des solutions innovantes, décoratives et éco-responsables de sols souples, de linoleum, de revêtements muraux et d’accessibilité, de sols de sécurité, de sols anti-statiques de la pose à la finition pour les professionnels et les particuliers.

Une offre produits répondant aux besoins spécifiques de chaque application marchés :  bâtiments tertiaires, éducatifs, hospitaliers, sportifs (gymnase et surface de jeux extérieurs) ou encore résidentiels. Pour toujours plus d’inspiration, de bien-être, de sécurité, de performance et de retour sur investissement.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.