PROJECTEN News / Kleurenexplosie bij Dolce La Hulpe
07.06.2016

Kleurenexplosie bij Dolce La Hulpe

Op vrijdag 3 juni 2016 was het zover: het klantevent in het mooi gelegen hotel en vergadercentrum Dolce La Hulpe in België vond plaats. Het thema van dit event was de invloed van kleur en architectuur op het welzijn en herstel van patiënten en de sfeer in ziekenhuizen. In de zaal zaten architecten, ziekenhuismedewerkers en vertegenwoordigers van Gerflor, waaronder een aantal Belgische accountmanagers en onze directeur Benno Dijkhuis. Marijke Morissens, Sales Manager van België, introduceerde het programma en na een verwelkomend woord van Benno nam de eerste spreekster het woord. 

Ingrid Lange is zelfstandig coloriste. In haar presentatie vertelde zij wat bepaalde kleuren bij mensen op kunnen roepen en in hoeverre je daar vanuit moet gaan bij het ontwerpen en indelen van interieur in verschillende ruimtes. Daarnaast wees zij het publiek op de valkuilen bij de inrichting van ziekenhuizen en welke kleuren-selecties je vooral wel en niet in dient te zetten bij de inrichting van ziekenhuizen. Klik voor meer informatie over Ingrid Lange hier om haar website te bekijken. 

Gino Venturelli is Creative & Styling Director bij Gerflor en is nu bijna 2,5 jaar werkzaam op het hoofdkantoor in Frankrijk. Hij deelde zijn professionele visie over de interieurtrends van 2016. Tevens nam hij zijn toehoorders mee in zijn verwachtingen van de trends in 2017. Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden van Gino.

Als afsluiting was er een heerlijke lunch verzorgd in restaurant Argan. Iedereen kreeg een kleurrijk bedankje mee naar huis.